7.7.2008

Näyttely Galleria Tykossa Nurmeksessa

Laitan tähän muutaman Nurmeksen näyttelyn ripustuspäivänä otettua kuvaa.


Tyko Galleria on hieno ja valoisa tila jota voidaan muunnella helposti väliseinin aina tarpeen mukaan. Tilaan voidaan tehdä moniteoksinen runsas ripustus tai muutaman teoksen esitys.


Kuvissa näkyy katossa olevat kiskot, joiden avulla väliseiniä voidaan lisäillä ja liikutella tarpeen mukaan. Ainoa miinus näyttelytilassa on se että Nurmes on aika kaukana sivussa ja yleisömenestystä on tuskin odotettavissa. Ja myyntikin jää taiteilijalle etätyönä hoidettavaksi. Tämä on hieman harmi, sillä näyttelytila on ehkä yksi parhaista johon olen törmännyt.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko galleriavuokra on, ja kuinka pitkäksi aikaa. Tietysti tarvitaan gallerian hyväksyntä, mutta alustavasti kyselen. Tila näyttää tosi valoisalta ja kivalta. Olen Turun taiteilijaseuran jäsen. Matkaa on tietysti aika paljon.
www.leijonainen.fi

Luovuksissa kirjoitti...

Galleriavuokraa ei ole ja näyttelyaika on kuukausi. Tyko on Nurmeksen kaupungin omistama galleria ja he tarjoavat tilaa ensisijaisesti Suomen taiteilijaseuran jäsenistön näyttelyille, näin ymmärsin, kun asioista sovin jo pari vuotta sitten. Matkaa kertyi pääkaupunkiseudulta 530 km per suunta.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkä on matka, täytyy myöntää. Lisäksi on allergia tehnyt nykyisin niin kiusaa, että taiteileminen, näyttelyt ja etenkin hakemukset ovat vähän jääneet. Nyt olen onneksi löytänyt uusia materiaaleja ja vähän piristynyt, mutta katsotaan nyt. Kiitos joka tapauksessa tiedoista.