8.3.2009

Ambra Amurosa tuoksukiihotin

Käytän kollaaseissa materiaalina jonkin verran vanhoja lehtiä ja aina välillä niistä löytyy jotain sellaista mikä nostaa suun pielet hymyyn, kuten on laita tässä seksuaalisuuteen liittyvässä mainoksessa 60-luvun alusta. Paljon on aika muuttuunut vajaassa viidessä kymmenessä vuodessa. Vai onko?

Kyse on tiedemiesten hyväksi havaitsemasta Ambra Amurosa tuoksukiihottimesta, joka "auttaa, synnyttäen lämpöä ja harmoniaa rakkauselämään ja on mitä suositeltavinta avio-onnenkin täydentämiseen." Mainos vakuuttaa että ranskalaisen professori "Le Magnen mukaan 84% naisista on herkkiä Ambra Amurosan tuoksuaineiden vaikutukselle", mutta toisaalta vakuutellaan että tuoksu on kuitenkin "sivullisten tunnistamaton".

Eli kyseessä on partavesi joka saa naisen villiksi, muittei häiritse teerenpelin ulkopuolisia. "Kokeilkaa ja todetkaa ihmeellinen teho - kuin magiaa!"

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No onpa tosiaan hykerryttävä mainos:)..

T:mielipuoli

Tuo kollaasi on kyllä jännä..sillä itsekkinolen ollut nimenomaan kollaasista viimeaikoina kiinnostunut..en tuolla tavalla mutta toisella ja olen myös kuullut muuutaman muunkin sanovan että kollaasi kiehtoo nyt..jännä juttu että "kollaasia" on nyt ollut ilmassa vähän monessakin suunnassa..vaiko liekö niin että sitä kuulee helposti sen mikä kiinnostaa itseä..en tiedä..joka tapauksessa..hykerryttävä mainos:)

T:mielipuoli

Luovuksissa kirjoitti...

Tämä leike päätynee varmaan jonkin kollaasin ainesosaseksi.

Voin laittaa jatkossakin joitain vanhoja "väläyksiä" menneiltä vuosikymmeniltä kun niitä eteen tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Vallan upeita kollaaseja.

Itse olen tehnyt muutaman haparoivan kollaasi-kokeilun, postikortille mahtuvan.

Noilla erilaisilla tuoksukiihottimilla on tavallaan tieteellistäkin "pohjaa". Ihmisten erittämiä tuoksuja ja parinvalintaa on tutkittu ja havaittu, että ihminen etsii partneria, jonka tuoksu on sopivasti erilainen kuin itsellä, jotenkin täydentävä, käsittääkseni. Sitä en tiedä toimivatko nuo mainosten tapaiset tuotteet, kaipa noita on markkinoitu kautta aikojen.


Jossain amerikkalaisessa tutkimuksessa havaittiin aikanaan, että kanelipullan tuoksu toimi varteenotettavana houkuttimena miehille. Tiedä sitten...

Luovuksissa kirjoitti...

Mariar

joku dokumenttikin taisi asiasta olla myös tv:ssä viime vuonna.

Täytyypä seuraavan kerran nuuhkia kanelipullaa "sillä silmällä".

...tosin perinteinen tiristämällä tehty läskisoossikin voisi toimia, sitä ei enää mistään saa, eikä kukaan osaa vanhalla systeemillä tehdä, kun kaiken pitää olla niin terveellistä.

Anonyymi kirjoitti...

hmm. tuosta kollaasista vielä..jännä tosiaan että nyt se ajatus kollaasiasta on alkanut kiinnostamaan..en kylläkään aio tehdä sitä varsinaisesti kollaasitekniikalla vaan ihan varion sitä kollaasia tavallaan käsitteenä enemmänkin..mutta kiinnostavaa on ja antaa taas motivaatiota tehdä töitä..siinä on se hyvä puoli että ajattelin käyttää siinä myös aiempia maalauksiani mukana (koksa niistä on jo henkisesti irti tietyllä tavalla)..ajattelen että kollaasi on tavallaan erillisistä kappaleista tehty jonkilainen kooste..ei nyt veistos mutta jotain sinne päin..no vähän hankalaa selittää mitä tarkoitan mutta laitan sitten niitä tuossa syksyllä esille kun saan valmiiksi..ainoo vaan että niistä taitaa tulla niin isoja etten saa kun ehkäpä pari valmiiksi ennen h.hetkeä.. syyskussa on nimittäin yksi yhteisnäyttely jonne ajattelin laittaa ne tai niitä..sain oikein 15m seinää ihka omaan käyttöön...jep..kollaasi kyllä kiinnostaa monellakin tapaa.

T:mielipuoli

Luovuksissa kirjoitti...

Kollaasi on tekniikka joka taipuu hyvin moneen suuntaan ja kaikkea voidaan yhdistellä mikä on vain liimattavaa. Tuo sinun suunnitelmasi kuulostaa ihan hyvältä.

Ehkä kannattaa käyttää yhtä ja samaa liima-ainetta, vaikka akryylimediumeja jolloin voit sotkea väriä mukaan ja homma pysyy mahdollisimman yksinkertaisena (eri materiaalit voivat reagoida toisiinsa mitä ei etukäteen aina tiedä) ja jos öljyä käytät niin se päällimmäiseksi (itse en käytä kun se kulkeutuu papereissa eteenpäin ja läpi).

Linkki kollaasin tekniikasta

Laita nettiin jotain kuvaa näyttelystäsi jos ei ole pääkaupunkiseudulla...