15.3.2018

Taidetta tilauksesta

Teen tilausteoksia yrityksille ja koteihin kollaasitekniikalla erilaisista papereista ja muista kollaasiin soveltuvista materiaaleista.

Yksityishenkilölle lahjaksi tehty kollaasi,
koko kehyksin n. 55x38 cm.

Henkilökollaasi tehdään henkilöön ja tämän elämään liittyvistä paperisista aineksista ja teemoista. Henkilökollaasissa on kyse samankaltaisesta ajatuksesta kuin exlibriksissä, joista pyritään tekemään omistajaansa ja tämän elämää kuvaavia. Henkilökollaasi on nykyaikainen ja erilainen vaihtoehto perinteiselle muotokuvalle.


Yrityskollaaseissa on kyse vastaavasta ajatuksesta. Näissä materiaaleina käytän kaikenlaista kollaaseihin sopivaa eli liimattavissa olevaa paperimateriaalia ja muuta yritykseen liittyvää ainesta. Yrityskollaasin voi tehdä mittojen mukaan johonkin tiettyyn tilaan tai pienempikokoisiksi lahjatauluiksi.


Kollaasin tekemisessä usein aikaa kuluu runsaasti sopivan teosmateriaalin etsimiseen, mikä tekee tekniikasta hieman työlään. Siksi toimitusaikaa teokselle on hyvä varata useampi kuukausi. Lisäksi pienempiä lahja käyttöön tarkoitettuja teoksia teen yleensä pieninä (esimerkiksi 10 kpl) sarjoina. Tällöin teosten kappalehinta pysyy tilaajalle kohtuullisena.


Mielelläni vastaan kaikkiin mahdollisiin kollaasiin liittyviin kysymyksiin. 


Yritykselle lahjakäyttöön tehty kollaasi. Koko kehyksin n. 28x25 cm.


Yrityksen neuvotteluhuoneeseen tehty n. 3m leveä kollaasi.Ei kommentteja: