15.3.2018

Taidegrafiikkaa

Taidegrafiikkaani verkkokaupoissa:

Suomen taidegraafikoiden Grafoteekki 
Suomalaisen taiteen Online Galleria Taiko

Tämä sivu täydentää täydentää kotisivuiltani ja eri verkkokaupoissa löytyviä teoksia. Päivitän tänne lähinnä kuvia kehystetystä taidegrafiikasta, jota muualta verkosta ei löydy. Kuvissa olevat kehystetyt työt saattavat kuitenkin pikkuhiljaa ajautua jonnekin näyttelyyn tai galleristille. Eli varmimmin teoksia on saatavilla vedoksina.

Täältä kuitenkin saa käsityksen miltä kehystetty teos näyttää. Mielestäni grafiikkaa voi hyvin hankkia vedoksina ja käydä sitten asiansa osaavalla kehystäjällä valitsemassa teokselle mieleisensä tai sen sijoituspaikaan sopivat kehykset. 

Joistakin vanhemmista töistä on jäljellä vain muutamia vedoksia, joten niiden saatavuus kannattaa varmistaa etukäteen. Vedoksina grafiikanteoksia on myös kätevä lähettää postitse tilaajalle.

Pientä parisuhdegrafiikkaa voi selailla myös Pinterest palvelussa. Pääsääntöisesti vedoksia näistä Lovetrees etsauksista minulla on jäljellä, mutta vaihtelevasti teoksesta riippuen.

Oheisen kuvan kaltaiset työt ovat pieniä, kokoa 9x7cm tai hieman alle. Nämä ovat 120 euroa/vedos. Postikortin kokoiset holvatut (Kuten allaolevan kuvan "Putti" teos) ja pyöreät ovat 180 euroa. Kansiosta löytyy myös kaksi isompaa työtä "Penkki" ja "Jardin Exotique" 400 euroa vedokselta.

Näissä taustalla on ollut ajautus raamatun kuvittamisesta taidegrafiikan keinoin. Tämä paljastui kuitenkin aivan liian isoksi tehtäväksi minulle, joten tein asiaan liittyen joitakin parisuhteeseen liittyviä etsauksia, joiden takaa siis löytyy jokin tietty raamatunlause. Nämä ovat kätevästi luettavissa googlen alustalla. Aivan kaikkia näitä Lovetrees etsauksia palvelussa ei vielä ole mutta lisään sinne jossain vaiheessa muutaman puuttuvan työn värssyineen.  
"Putti", etsaus, 1998, kuva-ala: 16x13cm.
Vedos: 180 euroa.

The Bitch", etsaus, 2009, kuva-ala: 18x32,5cm.
Vedos: 280 euroa.

"Urbanus" 2002, 8,5x7,5cm. "Muna" 2004, 9x10 cm.
Vedos: 120 euroa.Ei kommentteja: