19.3.2018

Simo Hannula - vedos vedokselta

Aloitan jossain vaiheessa isääni taiteilijaprofessori Simo Hannulaan liittyvän toisen blogin pitämisen. Tälle uudelle Simo Hannula - vedos vedokselta nimisellä blogilla julkaisen pikku hiljaa hänen grafiikan teoksiaan teos kerrallaan. Ajatuksena on muutamalla sanalla taustoittaa jokaista työtä, ilmoittaa teostiedot ja liittää blogiteksteihin tunnisteet vuosiluvun ja aihepiirin mukaan, niin, että teoksia on mukava etsiä blogilta tunnisteiden mukaan. Eli tavallaan rakentaa kuva-arkistoa blogin avulla hänen tuotannostaan. Blogi auttaa minua hahmottamaan isän tuotannon ja on oiva apu kun joudun tuon tuostakin vastailemaan erilaisiin isän teoksiin liittyviin kysymyksiin.
Homma ei käynnisty kunnolla ihan vielä mutta jossain vaiheessa tänä vuonna kuitenkin. Tällä hetkellä yliopisto-opintoni pitävät minua kiireisenä, mutta kesän jälkeen minulla on varmaankin enemmän aikaa tälle. Laitan tämän silti jo nyt tiedoksi. Ehkäpä ehdin jonkin teoksen julkaista jo ennen syksyä.
Toisen Simo Hannula - The Master Printmaker nimisen blogin pitäminen jatkuu edelleen englanniksi. Tälle blogille kirjoitan pidempiä tekstejä isään liittyvien eri teemojen mukaan. Mutta tämäkin blogi aktivoituu enemmän syyspuolella.     

Ei kommentteja: