16.3.2018

Ekollaasi

Kollaasissa on se mukava puoli, että sen tehdä hyvin ekologisesti kierrätyspapereista ja myös niin, että kehyksetkin ovat kierrätettyjä kuten tämän sivun teos esimerkeissä. Kutsun näitä kestävän kehityksen hengessä tehtyjä ja kierrätyksen ideaa kunnioittavia teoksiani ekollaaseiksi.


Teen kollaasit suosien poisheitettyjä papereita ja erilaisia ylijäämämateriaaleja, joita ihmisen elämä tuottaa. Parhaimmillaan ekollaaseissa kaikki on uudelleen käytettävää ainesta taustapaperia ja kehystä myöten, jolloin vain käyttämäni liiman joudun hankkimaan kaupasta.

Ekollaasin voi tehdä myös esineistä. Esinekoosteissa kierrätyksen aste on korkein. Aina silloin tällöin onnistun tekemään teoksen ilman liiman käyttöä. Useimmiten kuitenkin pieniä tippoja liimaa tarvitaan rakennelmien kasassa pysymisen varmistamiseksi.

Kaikki tälle sivulle päivitettävät teokset ovat myytävänä. Kannattaa kuitenkin varmistaa teoksen saatavuus mahdollisten näyttelyiden tai sen vuoksi, että nettilaiskana ihmisenä saatan unohtaa poistaa sivulta jonkin teoksen, joka ei enää olekkaan saatavilla.


Parhaiten teoksia voi arvioida niiden äärellä. Info-osiosta löytyvät yhteystietoni."Päättäväinen", 2017,  ekollaasi / esinekooste. 800 euroa.

"Viitenumero", 2012, ekollaasi, kehyksin 33x27cm. 500 euroa.

"B 49", 2015, ekollaasi,
kehyksin 37x30cm. 500 euroa.

Ei kommentteja: