25.3.2009

Viherkirppis, kirpputori Viherlaaksossa

( KIRPPUTORI ON LOPETTANUT TOIMINTANSA 1.1.2013. )

Koska tältä blogilta on jo useasti etsitty tietoa Viherlaakson kirpputorista, Viherkirppiksestä, niin laitan tähän tietoa josta asiat selviävät. Sisältä löytyy pitkät rivistöt puisia "hyllyjä" jaettuna n. metrin lokeroihin, joihin saa vaatteita myös roikkumaan.

Osoite on Viherlaaksontie 5. Kirppis on avoinna arkisin (ma-ke, pe) klo 10-18.00, torstaisin klo 12-20 ja viikonloppuna (la-su) klo 10-15.00. Paikan puhelinumero on  044-2010610.

Oman lokeron voi vuokrata 22-35 euron viikkohintaan myyntipaikan tasosta riippuen, hintatilanne tammikuussa 2012.

Paikka on entinen K-kauppa, joka lopetti toimintansa viime vuoden syksyllä. Kiinteistöllä on oma parkkihalli, jonne on ajo suoraan Viherlaaksontieltä. Paikalla on myös omat nettisivut kuvien kera, joille linkki tästä.

Kun piipahdin paikalla, niin koetin löytää rojun seasta jotain kollaaseihin sopivaa, vaan ei löytynyt tällä kertaa. Ehkäpä myöhemmin.

Wikipedian kirpputori sivun kautta löytyy lisää linkkejä kirpputorien pariin suomessa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! tää on kiva kauppa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Moi! minusta tää kauppa on kallista! ei se kyllä sopii

Anonyymi kirjoitti...

minä kävin juuri tänään tuolla samaisella kirppiksellä. Oli todella ihanaa, mutta koska ihmiset saavat itse hinnoitella, oli vähän kallista...:( paitsi silti todella monet vaatteet olivat myös ihan mukavia, ja löysin sieltä mustan mekon, joka maksoi vain 4 €. Löysin myös ihanan mustan nahka/niittilaukun, joka maksoi vain 50 snt. Eli kannattaa käydä, suosittelen! ^^

Anonyymi kirjoitti...

todella ihana kirppis suosittelen! Henkilökunta oli ystävällistä ja oli oikein viihtyisät tilat :) menin vain katseleen mutta korillinen tavaraa tarttuikin mukaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen itse tehnyt tästä itsepalvelukrippikseltä löytöjä. Mutta niinhän se on kaikissa vastaavissa että hintatasot vaihtelevat. Kannattaa kuitenkin käydä säännöllisesti kun on niin kätevässä paikassa.